Glasgarage Lelystad, de autoruit specialist in Flevoland

― GlasGarage.nl

Sterreparatie of vervanging van uw autoruit

Glasgarage-autoruiten-specialist-lelystad-flevoland-blinderen-32
Glasgarage-Autoruiten-voorraad

Sterreparatie

10% van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit. Heeft u een ster of scheur in uw voorruit? Kom direct naar GlasGarage en voorkom doorscheuren! Heeft u een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit kan makkelijk leiden tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen, bijvoorbeeld als u de airconditioning aanzet in zomers weer. Gelukkig kunt u ergere schade, voor zowel uw auto als uw portemonnee, voorkomen. Sterren of scheuren in uw ruiten zijn namelijk zeer goed en voordelig te repareren. Met onze hars-injectiemethode verdwijnen sterren en scheurtjes vrijwel geheel. Reparatie van de voorruit wordt in de meeste gevallen (vanaf WA+) compleet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

Autoruit vervanging

Als reparatie van uw voorruit met hars-injectie niet meer mogelijk is, kunt u bij GlasGarage Lelystad uitstekend terecht voor volledige vervanging van uw voorruit. Snel, vakkundig en met levenslange garantie op uitgevoerde werkzaamheden. GlasGarage Lelystad repareert schade aan autoruiten. Bovendien nemen wij u alle financiele - en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij. Wij zijn aangesloten bij FOCWA en Glasgarant, keurmerken die garant staan voor kwaliteit. Wanneer u uw autoruit laat vervangen door een FOCWA erkend autoruitspecialist bent u verzekerd van een hechte en waterdichte lijmverbinding. Wij werken met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, zodat uw (voor)ruit perfect op z'n plaats blijft.

Garantie

Repareren van uw autoruit doen wij zonder risico voor u. GlasGarage geeft levenslang garantie op werkzaamheden. Verandert tijdens of na de reparatie de ster toch in een scheur of barst, dan zal de ruit alsnog moeten worden vervangen. Wij zullen dan bij vervanging van de ruit de kosten van de sterreparatie crediteren. Mocht een ruit na vervanging stuk gaan door montagefouten, dan wordt deze kosteloos vervangen.

Gratis leenauto of leenfiets

Als uw eigen auto door ons gerepareerd wordt, krijg u van ons een leenauto of leenfiets mee.

Gratis Leenauto bij GlasGarage-lelystad.nl